Escape room Brussel

Zeer interactief escape game in Brussel

Zal u ontsnappen in 60 minuten ?

Escape game is een entertainment, een spel waar een groep mensen vindt zich in afgesloten ruimte en moet er weg uit te vinden binnen 60 minuten.
Spelers moeten hun intellect, aftrek en gevoel voor observatie gebruiken om de elementen te vinden die zullen hen toestaan hen om de kamer te ontsnappen voordat de tijd op is.

In het centrum van Brussel

Dit ontsnappingsspel of escape game, belandt in de hoofdstad van België, Brussel een paar jaar geleden, wordt meer en meer populair. Wij verwelkomen u in Sint-Jaansstraat, op een wandelafstand van de Grote Markt.

Laat uzelf opsloten voor 60 minuten

Verlaten aan hun lot in een onbekende plaats, zullen de spelers alle puzzels moeten oplossen met de aanwijzingen in de kamer om de sleutels te vinden die de weg naar de uitgang zullen openen.

Vind aanwijzingen en los het mysterie op

Het groot voordeel van het spel naast zijn raadselachtige kant is de tijddruk die op de speler wordt gezet - de klok tikt en zij zien hun kansen op succes afnemen.

Onze escape rooms

Ontdek onze verschillende speelkamers

2

KAMERS

17

RAADSELS

27895

SPELERS

60

MINUTEN

Een spel toegankelijk voor iedereen

Leuke activiteit voor zondag, maar niet alleen...

Met vrienden, met familie

Geïmproviserde escape game met vrienden ? Geniet van onze last minute aanbiedingen !

Toeristen

Ons spel is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Andere talen zijn ook mogelijk op aanvraag.

Gamers

Het spel trekt meer en meer connaisseurs aan. Als u een ervaren brain teaser bent, zullen wij het spel alleen voor u behouden !

Team Buildings

We hebben genoeg ruimte en nodig personeel om grote groepen te ontvangen en u een onvergetelijke ervaring aan te bieden
Aanvraag voor Team Building

FAQ

Veel gestelde vragen...

Raadselspellen en in het bijzonder ontsnappingsspellen, of escape games zijn een activiteit die niet alleen voor een smalle groepen van gamers en escapers is, maar voor een veel bredere publiek van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe spelervaring.
U kunt langskomen met vrienden, geliefden, collega's en natuurlijk met uw gezin met kinderen, omdat wij sluiten de kinderen niet uit ondanks het raadselachtige karakter van het spel.
Wereldberoemde slogan "van 7 tot 77 jaar" past perfect in dit geval - alle bezoekers van alle leeftijden zullen plezier hebben. Het is een genoegen dat u kunt nemen en delen in de zomer of in de winter, tijdens de week en in het weekend.
Het hele jaar door zoeken wij dingen om onze dagen, avonden, weekends en schoolvakanties, als het om gezinnen met kinderen gaat, te vullen. Naast attractieparken en kermissen, bioscoop en andere evenementen, wordt escape room een geweldige optie om uw vrijetijd te verrijken.
Vanaf nu is het excuus van "wat te doen" niet meer geldig - u kunt escape room reserveren voor de dag, avond, weekend of vakantie. Escape game verwelkomt u 60 minuten vol nieuwe sensaties! te beleven
Als u op bezoek bent in België voor zaken, toerisme of gewoon voor de lol, aarzel dan niet om een bezoek aan onze ontsnappingsruimte te bezoeken.
Spelers worden nooit alleen achtergelaten opgesloten in de kamer. Moderator van het spel heeft verschillende technieken en maakt dikwijls gebruik van camera's om op elk moment in te grijpen om de groep te helpen als ze vastzitten.
Hij kan op elk moment een boost geven aan het spel om de groep te helpen om al niet te veel tijd te verliezen.
Een ander geweldig ding over dit concept, dat het zo aantrekkelijk maakt en het groeiende succes van het spel verklaart, is dat het in zeer verschillende sets en scenario's kan gespeeld worden.
We gebruiken vaak het woord “locked” of "opgesloten", maar in werkelijkheid zijn alle ruimtes vrij groot en luchtig. Wees niet bang.
We zullen u niet schrikken of vastpakken. Eventuele lichamelijke inspanningen die nodig zijn om het spel te kunnen draaien, kunnen door een van uw vrienden worden uitgevoerd.
Wij hebben ervaring van omgaan met mensen in rolstoel. Vergeet niet, het is een groepspel, het is daarom aan de groep om elkaar in de verschillende stadia van het spel te voltooien. De ruimtes van Manneken Pis spel zijn groot genoeg om te passeren met de rolstoel en er is geen trap. Er is maar een kleine stoeprand op weg naar het Bank Robbery spel.
Het spel was oorpronkelijk uitgevonden in Azië in de form van videospelltje op console ongeveer een deccenia geleden en later opgezet in het reel. Dit succes liet escape game toe om in Europa, vooral in het Oost-deel te verhuizen en vast worden. Budapest is bekend als de Europese hoofdstad van escape game. Vandaag kan geen enkele hoofdstad of grote stad het fenomeen weerstaan - er is al meer dan een dozijn escape games in Brussel.

Wij denken elke dag aan het ontwikkelen van een nieuw spel. Intussen wordt dit concept steeds populairder meer en meer kamers open over de hele stad! Er zijn al 3 in de Sint-Jansstraat! Hier zijn de kamers die naar ons mening het bezoek waard zijn:

 • Enygma :

  Het spel, gelegen op wandelafstand van ons, waar u 60 minuten hebt om zich vrij te maken door puzzels en mysteries op te lossen, vandaar de naam "Enigma". Daar hebt u de keuze tussen 3 thema's: Sherlocked (vanzelfsprekend is het thema van deze escape room is gebaseerd op de beroemde Sherlock Holmes), Mr Frogg's residence (iedereen heeft over de reis rond de wereld in 80 dagen van Phileas J. Fogg gehoord, probeer het nu zelf), Maya tempel (vind jezelf in groene oerwoud vlak voor een Maya-piramide).
 • Escape prod :

  Deze escape room is ideaal voor groepen van 2 tot 6 personen. Lucky Luke stelt u voor Daltons' escape (zet uzelf in de plaats van een Dalton en organiseer uw vlucht uit uw cel) en Blacksad private detective (hier zult u zichzelf in de huid van deze detective zetten, een gevaarlijke misdadiger heeft informatie over u , probeer hem in te gaan om deze info te krijgen).
 • Escape hunt :

  Dit is een groep die over de hele wereld aanwezig is, waaronder de hoofdstad van Europa, Brussel. Hier heeft u de keuze tussen 3 verschillende escape rooms, en zelfs de mogelijkheid om wedstrijden te maken tussen 2 groepen (als jullie met meer dan 6 personen )zijn. De 3 thema's zijn: De Manneken Pis Flight, Mystery in de Canal Bar (u hebt een uur om u teamgenoot te redden met behulp van compromisende informatie die u in d handen hebt), Kidnapping at the Opera (zanger van een show in het theater van het Munthuis verdween, u hebt een uur om haar te vinden).
 • Let me out :

  Ideaal voor kleine groepen van 2 tot 4 personen. U kunt kiezen tussen 3 escape rooms met verschillende thema's: Spaceship (u zit vast in een ruimteschip die de controle heeft verloren, de enige zorgen is dat het in het geval van intrusion tot zelfvernietiging werd gemaakt), Alice in Wonderland (vind uzelf met je vrienden in de wereld van Alice: u kunt doen wat u wilt, maar vergeet niet een essentieel ding, de deur sluit in 60 minuten), Prison (u bent verkeerd beschuldigd van een misdaad, uw proces is binnen een uur).
 • Chamber challenge :

  Er zijn 2 escape rooms: De Boudoir (de beroemdheid is dood, u bent opgesloten in een kamer en de enige manier om daaruit te geraken is de moordenaar te vinden), The Lab (u bent in het laboratorium van Dr. Doom wie van plan is van zijn kennis in de genetica om een ras van supermens te creëren).
 • Quarantine :

  Deze locatie heeft 2 escape rooms: The Maffia Room (breek het kantoor van rivaal familie in en zoek informatie op hun netwerk op), Apocalypse (u zit in lege cellen en hebt maar één uur om te ontsnappen).

Andere escape game buiten Brussel :

 • Evasion Room

 • Get out

Prijs

Tarieven zijn afhankelijk van de grootte van uw team

2 SPELERS

29€ / Speler

3 SPELERS

26€ / Speler

4 SPELERS

22€ / Speler

5 SPELERS

19€ / Speler

6 SPELERS

19€ / Speler

Reserveer !