Escape room Brussel

round logo game of the year

Zeer interactief escape game in Brussel

Kan u ontsnappen in 60 minuten ?

Escape game is een beleving, een spel waar een groep mensen zich in een afgesloten ruimte bevindt en een uitweg moet vinden binnen 60 minuten. Spelers moeten hun intellect, instinct en gevoel voor observatie gebruiken om aanwijzingen te vinden die hen zullen helpen om te ontsnappen voor de tijd op is.

In het centrum van Brussel

Dit ontsnappingsspel of escape game bevindt zich in de hoofdstad van België, Brussel en wordt sinds een paar jaar steeds populairder. Wij verwelkomen u graag in de Sint-Jaansstraat, op wandelafstand van de Grote Markt.

Laat uzelf opsluiten voor 60 minuten

Overgelaten aan hun lot op een onbekende plaats, zullen de spelers alle puzzels met aanwijzingen moeten oplossen om de sleutel te vinden naar hun vrijheid.

Vind aanwijzingen en los het mysterie op

Naast de raadselachtige kant van het spel, wordt de speler onder tijdsdruk gezet - de klok tikt en met elke seconde neemt de kans op succes af.

Onze escape rooms

Ontdek onze verschillende speelkamers

3

KAMERS

25

RAADSELS

27895

SPELERS

60

MINUTEN

Een spel toegankelijk voor iedereen

Leuke activiteit voor zondag, maar niet alleen...

Met vrienden, met familie

Geïmproviserde escape game met vrienden ? Geniet van onze last minute aanbiedingen !

Toeristen

Ons spel is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Andere talen zijn ook mogelijk op aanvraag.

Gamers

Het spel trekt meer en meer connaisseurs aan. Als u een ervaren brain teaser bent, zullen wij het spel alleen voor u behouden !

Team Buildings

We hebben genoeg ruimte en nodig personeel om grote groepen te ontvangen en u een onvergetelijke ervaring aan te bieden
Aanvraag voor Team Building

FAQ

Veel gestelde vragen...

Raadsels en in het bijzonder ontsnappingsspellen, of escape games, zijn niet alleen weggelegd voor kleine groepen van gamers en escapers, maar voor een veel breder publiek van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring.
U kunt deelnemen samen met vrienden, geliefden, en natuurlijk ook het hele gezin, waaronder uw kinderen. Ondanks het raadselachtige karakter van het spel sluiten wij kinderen niet uit.
De wereldberoemde slogan "van 7 tot 77 jaar" is hier zeker op zijn plaats - wij garanderen alvast dat bezoekers van alle leeftijden het naar hun zin zullen hebben. Bovendien kan u altijd bij ons terecht, in de zomer of winter, week of weekend, het is altijd een genoegen om u te ontvangen.
Het ganse jaar zijn we opzoek naar activiteiten om onze dagen, avonden, weekends en vakantiedagen te vullen. Naast attractieparken, bioscoop en andere evenementen, vormt escape room een geweldige en originele optie om uw vrije tijd aan te besteden.
Vanaf nu is het excuus van "niet weten wat doen" niet meer geldig - u kunt onze escape room reserveren tijdens de dag, avond, weekend en vakantie. Escape game verwelkomt u om 60 minuten vol sensatie te beleven!
Bent u op bezoek in België voor zaken, toerisme of gewoon voor de lol? Aarzel dan niet om een bezoek aan onze ontsnappingsruimte te brengen.
Spelers worden nooit alleen achtergelaten in de kamer. De moderator van het spel maakt gebruik van camera's om op elk moment in te grijpen wanneer de groep hulp nodig heeft. Hij kan op elk moment tips geven om de groep te helpen, zodat zij niet al te veel tijd verliezen.
Wat het concept nog aantrekkelijker maakt en tevens het groeiende succes van dit spel verklaart, zijn de zeer uiteenlopende sets en scenario's die gespeeld kunnen worden.
Wees niet bang. We gebruiken vaak het woord “locked” of "opgesloten", maar in werkelijkheid zijn alle ruimtes vrij groot en luchtig.
U zult niet schrikken of worden vastgepakt. Eventuele lichamelijke inspanningen die nodig zijn om het spel te kunnen spelen, kunnen door een van uw teamgenoten worden uitgevoerd.
Wij hebben ervaring in omgang met rolstoelgebruikers. Vergeet bovendien niet dat het gaat om een groepsspel. Een goede samenwerking tussen de groepsleden is dus nodig om het spel te voltooien.
De ruimtes van het Manneken Pis spel zijn groot genoeg om te passeren met een rolstoel. Trappen zijn niet aanwezig.
Er is enkele een kleine stoeprand op weg naar het Bank Robbery spel.
Escape game is ongeveer een decennia geleden uitgevonden in Azië in de vorm van een videospelletje op de console. Later werd het fysieke spel opgezet. Zijn succes liet escape game toe om zich in Europa, voornamelijk in het Oosten, te vestigen. Zo staat Boedapest bekend als de Europese hoofdstad van escape games. Vandaag kan geen enkele grootstad het fenomeen nog weerstaan - in Brussel zijn zelfs al meer dan een handvol escape games.

Wij denken elke dag aan het ontwikkelen van een nieuw spel. Intussen is het concept erg populair geworden en steeds meer kamers openen over de hele stad. Zo zijn er al 3 kamers in de Sint-Jansstraat! Hier zijn alvast elke kamers die naar onze mening het bezoeken waard zijn :

 • Enygma :

  Dit spel, gelegen op wandelafstand van ons, dankt zijn naam "Enigma" aan het feit dat u 60 minuten hebt om te ontsnappen door puzzels en mysteries op te lossen. Bovendien kan u kiezen tussen 3 thema's:
  - Sherlocked (gebaseerd op de beroemde Sherlock Holmes),
  - Mr Frogg's residence (iedereen heeft wel over Pileas J. Fogg's reis rond de wereld in 80 dagen gehoord, nu kan u het zelf proberen),
  - Maya tempel (hier komt u terecht in een groen oerwoud vlak voor een Maya-piramide).
 • Escape prod :

  Deze escape room is ideaal voor groepen van 2 tot 6 personen. Lucky Luke stelt u voor: Daltons' escape (plaats jezelf in de schoenen van een Dalton en plan uw ontsnapping uit de cel) en Blacksad private detective (plaats jezelf in de huid van deze detective en probeer de info vast te krijgen die een gevaarlijke misdadiger over u heeft).
 • Escape hunt :

  Dit is een spel dat over de hele wereld aanwezig is, waaronder de hoofdstad van Europa, Brussel. U heeft de keuze uit 3 verschillende escape rooms, en kan zijn zelfs een wedstrijd houden tussen 2 groepen (bij meer dan 6 personen). De 3 thema's zijn: Manneken Pis Flight, Mystery in de Canal Bar (u heeft een uur de tijd om uw teamgenoot te redden met behulp van informatie die u in handen hebt), Kidnapping at the Opera (de zangeres van een show in het theater van het Munthuis is verdwenen, u heeft een uur om haar te vinden).
 • Let me out :

  Ideaal voor kleine groepen van 2 tot 4 personen. U kunt kiezen tussen 3 escape rooms met verschillende thema's: Spaceship (u zit vast in een ruimteschip die de controle heeft verloren, stop het voordat het tot zelfvernietiging overgaat), Alice in Wonderland (In de wereld van Alice kunnen u en uw vrienden doen wat u maar wil, maar vergeet niet dat de deur sluit in 60 minuten), Prison (u bent ten onrechte beschuldigt van een misdaad, uw proces vindt plaats binnen een uur).
 • Chamber challenge :

  Er zijn 2 escape rooms: De Boudoir (een beroemdheid werd vermoord, u bent opgesloten in een kamer en de enige manier om daaruit te geraken, is door de moordenaar te vinden), The Lab (u bevindt zich in het laboratorium van Dr. Doom die van plan is om met zijn kennis in de genetica een ras van supermensen wil creëren).
 • Quarantine :

  Deze locatie heeft 2 escape rooms: The Maffia Room (breek het kantoor van een rivaal binnen en zoek informatie over hun netwerk op), Apocalypse (u zit in lege cellen en hebt maar één uur om te ontsnappen).

Andere escape game buiten Brussel :

 • Evasion Room

 • Get out

Prijs

Tarieven zijn afhankelijk van de grootte van uw team

2 SPELERS

32€ / Speler

3 SPELERS

29€ / Speler

4 SPELERS

25€ / Speler

5 SPELERS

22€ / Speler

6 SPELERS

19€ / Speler

Reserveer ! transparent