Team Building activiteiten in Brussel

Escape game voor uw Team Building

Het beste idee

Zeker weten! Wat is de beste manier om teamspirit te stimuleren en collega's aan te moedigen? In escape game zullen de spelers eerst de taken op een speelse maar wel goed georganiseerde manier moeten tussen elkaar delen. Ook is het niet altijd de slimste die de oplossing vindt! En daar kunnen sommige leden van een team hun collega's positief verrassen. Al dat in de vreugde en de goede stemming, er is geen betere manier om het team te rallyen!
Op verzoek kunnen wij uw team verwelkomen met kleine extra's, zoals een welkomstdrankje of een hapje. Wij kunnen tevens ook de receptie en / of het spel zelf decoreren met de attributen van uw bedrijf.

Ontvang een offerte voor uw bedrijf
Aantal van collega's (verplicht)
Opties (verplicht)
Budget per persoon (verplicht)
Email (verplicht)
Telefoon

ZIJ ZIJN ONTSNAPT !

Heeft uw team wat er nodig is ?

Incentive actiiteiten

Escape game is een teamspel per definitie: u vindt uzelf opgesloten in de escape room met een kleine of middelgrote groep spelers. In deze situatie kunt u alleen uw logica gebruiken en vertrouwen op elkaar om de weg uit te vinden.
Natuurlijk is het de perfecte activiteit om de groepscohesie te stimuleren.
Uw bedrijf wist niet hoe de teambuildingactiviteit te organiseert? Zij dachten aan musea bezoek, maar het laat u koud? Aarzel niet, geef ze een idee om team building in onze escape room te doen.
Deze activiteit is de beste manier om de teamspirit te ontwaken en dit alles terwijl u zich amuseert. Dus als u op zoek was naar de vrijetijd of teambuilding activiteit voor uw firma, stop met zoeken - escape game is wat u eigenlijk wilde.

Activiteit voor uw bedrijf voor elk moment

Onze escape game niet alleen open elke dag van het jaar, zelfs op feestdagen en tijdens schoolvakanties, maar ook onze reservatieproces is helemaal niet ingewikkeld.
Het is eindelijk niet moeilijk om tijd te vinden voor die 60 minuten in uw agenda tussen uw andere dagelijkse zaken. Als uw werkuren staan niet toe om dit tijdens gewone werkuren te doen, kunt u eenvoudig een avond sessie boeken. Bovendien zijn we in het centrum van Brussel gemakkelijk te bereiken.
Mocht er geen plaats zijn voor vanavond, maak u geen zorgen, want dit weekend of een andere dag van de week is er zeker een optie. Als uw bedrijf meer bereid is om uw teambuilding tijdens de vakantie te plannen, is het ook geen probleem voor ons.

Leuke en stimulerende activiteit voor goede groep cohesie

U had geen zijn om deel te nemen aan seminar met uw bedrijf, u wilde liever iets leuks doen, zoals bijvoorbeeld een pretpark?
Maar helaas wist u toen niet wat te kiezen, want een pretpark is niet wat bedrijven gewoonlijk bijwonen.
We zijn de eerste escape game in het stadscentrum van Brussel en wij verwelkomen dagelijks teambuildings. Dus als uw baas weet niet wat te bezoeken of welke activiteit te organiseren, laat hem onze site zien - wij zijn ervan overtuigd dat hij zal beide het idee en onze goede locatie in het stadscentrum van Brussel goed vinden.
We zijn gevestigd in de buurt van de Grote Markt, u kunt dan overal in Brussel snel raken. Aarzel niet meer, ook al wilt u tijdens het weekend of zelfs op zondag een bezoekje brengen. Reservering duurt een paar minuten, volg gewoon de instructies op onze website. Als u nog vragen heeft, zijn wij klaar om het te beantwoorden tijdens de week en in het weekend, geef ons gewoon een telefoontje of stuur een e-mail.
Onze game moderator is er om eventuele vragen te beantwoorden.
In ieder geval is één ding zeker - u zal geen spijt hebben wanneer u naar buiten komt, want u zal zeker leuke tijd doorbrengen bij ons. Wees niet bang om vast te zitten in de kamer, want onze game moderator zal u begeleiden als hij ziet dat u vast loopt.
Dus als u op zoek bent naar juiste teambuilding, kunt u stoppen - onze escape room is wat u nodig hebt!

Reserveer !