Team Building activiteiten in Brussel

round logo game of the year

Escape game voor uw Team Building

Het beste idee

Zeker weten! Wat is de beste manier om teamspirit te stimuleren en collega's aan te moedigen? In escape game zullen de spelers de taken op een speelse maar ook goed georganiseerd manier moeten verdelen onder elkaar. Maar het is niet altijd de slimste die de oplossing vindt! En daar kunnen sommige leden van het team hun collega's positief verrassen. Dit zorgt natuurlijk voor vreugde en een goede sfeer, er is gewoon geen betere manier om het team te rallyen!
Op verzoek kunnen wij uw team verwelkomen met kleine extra's, zoals een welkomstdrankje of een hapje. Bovendien kunnen wij de receptie en/of het spel decoreren met attributen van uw bedrijf.

Ontvang een offerte voor uw bedrijf
Aantal van collega's (verplicht)
Opties (verplicht)
Budget per persoon (verplicht)
Email (verplicht)
Telefoon

ZIJ ZIJN ONTSNAPT !

Heeft uw team wat er nodig is ?

logo of teambuilding client BNP Paribas
logo of teambuilding client Decathlon
logo of teambuilding client Enia
logo of teambuilding client Eurostar
logo of teambuilding client Federale
logo of teambuilding client HP
logo of teambuilding client ING
logo of teambuilding client Kia Motors
logo of teambuilding client Orangina
logo of teambuilding client Partena
logo of teambuilding client Radisson
logo of teambuilding client Sibelga
logo of teambuilding client Touring

Incentive actiiteiten

Escape game is een groepsspel waarbij u wordt opgesloten in een escape room met een kleine of middelgrote groep spelers. Gevangen in deze situatie kan u alleen uw logica gebruiken en vertrouwen op elkaar om een uitweg te vinden. De perfecte activiteit om de groepscohesie te stimuleren dus.

Uw bedrijf weet niet welke teambuilding activiteit te organiseren? Zij denken eerder aan musea, maar dat laat u koud? Aarzel dan niet om uw team building in onze escape room te organiseren.

De activiteit is de beste manier om de teamspirit te ontwaken en dit alles terwijl u een leuke tijd heeft. Dus als u op zoek bent naar een leuke activiteit voor u en uw collega's, zoek niet verder, escape game is waar u naar opzoek bent.

Activiteit voor uw bedrijf voor elk moment

Voor uw comfort is onze escape game niet alleen elke dag van het jaar geopend, zelfs op feestdagen en tijdens schoolvakanties, ook ons reservatieproces is helemaal niet ingewikkeld.

Het is perfect mogelijk om tijd te vinden voor die 60 minuten naast de andere plannen in uw agenda. Als het niet mogelijk is om tijdens de werkuren langs te komen, kunt u eenvoudig een avond sessie boeken. Bovendien zijn we gemakkelijk te bereiken in het centrum van Brussel.

Mocht er momenteel geen plaats zijn, maakt u geen zorgen, want ook het weekend of andere dagen van de week zijn een optie. En als uw bedrijf eerder bereid is om uw teambuilding tijdens de vakantie te plannen, is ook dat geen probleem voor ons.

Leuke en stimulerende activiteit voor een goede groeps cohesie

Ziet u het niet zitten om met uw bedrijf deel te nemen aan een seminarie? Wilt u liever iets leuks doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als eerste escape game in het stadscentrum van Brussel verwelkomen wij dagelijks heel wat teambuildings. Dus als uw baas niet weet wat te bezoeken of welke activiteit te plannen, verwijs hem naar onze site - wij zijn ervan overtuigd dat zowel onze activiteit als onze locatie in het centrum van Brussel, bij hem in de smaak zullen vallen. Onze locatie in de buurt van de Grote Markt, maakt het bovendien mogelijk om snel overal in Brussel te geraken.

Aarzel niet meer, ook al wilt u tijdens het weekend of zelfs op zondag een bezoekje brengen. Reserveren duurt slechte enkele minuten. U hoeft enkele de instructies op onze website te volgen. Indien u nog vragen heeft, zijn wij klaar om u spoedig van antwoord te dienen, zowel tijdens de week als in het weekend. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Onze game moderator is er om eventuele vragen te beantwoorden.

Eén ding is in ieder geval zeker - u zal geen spijt hebben om aan onze activiteit deel te nemen, want u zal een erg leuke tijd beleven. Wees ook niet bang om vast te zitten in de kamer, onze game moderator zal u begeleiden als hij ziet dat u vast loopt.

Dus zoek niet verder naar de juiste teambuilding, onze escape room is wat u nodig heeft!

Reserveer ! transparent